Dansk iværksætter bygger rede i Tyskland

Den voksende danske iværksættervirksomhed Falcon Social fortsætter sit udlandseventyr med ny base i Berlin.

Efter medvind i USA kigger Falcon Social og stifter Ulrik Bo Larsen nu mod Tyskland. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mathias Bojesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter medvind fra USA, hvor Falcon Social etablerede sig i New York i 2014, åbner det fortsat fremadstormende danske firma til årsskiftet et nyt kontor lidt tættere på sit københavnske udklækningssted.

Den nye base kommer nemlig til at ligge i Berlin og skal opfylde den store efterspørgsel fra virksomheder på det tysktalende marked.

»Med en base i den tyske hovedstad har vi kundeafsæt til både Tyskland, Østrig og Schweitz, og så gør Berlins ulmende startup-scene byen ideel til at indhente talenter,« siger stifter Ulrik Bo Larsen.

Med trecifrede millioninvesteringer og eksplosiv vækst i både udbytte og antallet af ansatte har Falcon Social siden sin start i 2010 skudt en høj fart.

Baggrunden er interessen for Falcon Socials produkt, som gør det nemt for andre virksomheder at måle og styre deres indsats på sociale medier. Det har blandt andet sikret kunder som Coca Cola, Nintendo, Carlsberg og WWF.

På det tyske marked er nogle af de mere prominente kunder i øjeblikket elværktøjsproducenten C. & E. FEIN GmbH og kontorartikelfabrikanten STABILO.