Dansk Hollywood-frue lancerer tøjbrand

En af kendisdamerne fra ”Danske Hollywood Fruer” vil lancere sit eget tøjbrand. Kollektionen har premiere ved modeugen i København.

Foto: Bax Lindhardt

Fra TV3-kendis til modeskaber. En af deltagerne i ”Danske Hollywood Fruer” – et koncept, der har kørt på TV3 i foråret kaster sig nu over modebranchen.

Det er modestylisten Kirsten Prosser, der har besluttet sig for at blive designer og hun har valgt at introducere sit tøjbrand under Copenhagen Fashion Week i august.

Prosser er en af fire stenrige Hollywoodfruer der har lukket danske tv-seere ind i sit liv i foråret på TV3. Foruden at drive sit eget stylistfirma, har hun butikken 'OnQueStyle' i Hollywood, hvor hun sælger kendissers aflagte designertøj.

Flere af kunderne er milliardærer i dollar og så kendte, at hun via kontrakter har lovet ikke at udlevere deres navne i tv-programmet. Men fremover kan de kendte kunder altså også klæde sig i Prossers eget design.

Kollektionen får dedikeret specielt designede accessories fra guldsmeden Judy Klimek, der leverer smykker til mange amerikanske kendisser.