Dansk firma bag faste priser på taxaturen

Dansk firma står bag ny app, der tilbyder taxakunder faste priser fra lufthavne i København og London. Konceptet er nyt i Danmark.

Med en ny app undgår taxakunder at trafikken gør turen dyrere. Fold sammen
Læs mere
Foto: Axel SchŸtt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Høje taxaregninger på grund af tung trafik har fået et alternativ. Taxakunder i København og London får med en ny app fra danske Click A Taxi mulighed for at bestille en taxa eller en privatchauffør til et fast beløb til og fra byernes lufthavne.

Ifølge medstifter af Click A Taxi Nikolaj Køster er prisen til lufthavnen fundet ved at regne sig frem til en gennemsnitspris på, hvad det kan koste ud fra diverse taxature.

»Det er teknisk set et forsikringskøb. Ved at betale en fast pris, kan du sikre dig, at du ikke rammer en eventuelt højere pris,« forklarer Nikolaj Køster til tv2.dk

Konceptet er velkendt fra udlandet, men Click A Taxi er først med de faste taxapriser i Danmark. Click A Taxi samarbejder med Amager-Øbro Taxi 4x27 og et limousineselskab, som skal stå for særlige Executive-ture.

Ud over faste priser tilbyder den nye app også betaling implementeret i selve app'en, så kunder kan registrere kreditkortet og ikke behøver at rode med kort eller kontanter i vognen.

En taxatur fra Indre Østerbro til Københavns Lufthavn ligger på 250 kroner, mens en Executive-bil koster 330 kroner. Det er planen, at det nye flatrate-system skal lanceres i andre byer i både Danmark og England.

Samtidig med lanceringen af den nye app skifter Click A Taxi navn til Drivr.