Dansk fintech-virksomhed solgt for 825 millioner

De laver online handelsløsninger. De er blevet købt af verdens største udbyder af spilsoftware for 825 millioner kroner. Virkomheden hedder CFH Group, og stifter Christian Frahm er en glad mand.

Screendump fra cfhgroupcompanies.com Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det har taget stifteren af CFH Group, Christian Frahm, otte år siden han stiftede virksomheden, til han nu kan høste frugterne.

825 millioner frugter for at være helt præcis.

Det er den amerikanske spilsoftware udbyder Playtech, der har en markedsværdi på 30 milliarder dollars, der har købt CFh Group.

Det skriver erhvervsavisen Børsen.

Og stifteren, han er en glad mand.

»Jeg er ekstremt stolt i dag. Men mest af de mennesker, der har været med til at bygge det hele. Alt handler om at kunne finde og motivere de rigtige mennesker. Det har set håbløst ud mange gange undervejs, og så gør det hele forskellen, at man de rigtige mennesker med,« fortæller en stolt og fro Christian Frahm til Børsen.

CFH Group leverer handelsløsninger til børsmæglere og banker. Firmaet har ifølge stifteren flere end 400 institutionelle kunder, fordelt i 82 lande på verdensplan.

Aftalen med Playtech indebærer, at Christian Frahm og ledelsen i CFH Group arbejder videre i mindst tre år under de nye ejere. Her skal virksomheden skaleres særligt gennem opkøb på business to business-markedet, forklarer Ronn Hoffmann, der er finansdirektør hos Playtech til mediet Finance Magnaters.

CFH Group har ifølge Børsen 70 ansatte, fordelt på fem lande. Hovedkvarteret bliver liggende på Østerbro i København efter overtagelsen fra Playtech.