Dansk film i fornemt selskab

Det aarhusianske produktionsselskab KLAP Film er blevet nomineret ved La Jolla International Fashion Film. Det er endnu en gang filmen imagefilmen Human Sheep for designer Asger Juel Larsen, som har skabt international opmærksomhed.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det aarhusianske produktionsselskab KLAP Film, der bl.a. har reklamebureauerne envison og AarhusKontoret i ejerkredsen, har atter vakt international opmærksomhed, skriver Markedsføring.

KLAP Film er således blevet nomineret ved La Jolla International Fashion Film, og det er endnu engang for filmen Human Sheep, som tidligere på året sendte den danske designer Asger Juel Larsen i finalen ved den internationale Woolmark konkurrence.

Med nomineringer for både ”Best Editing” og ”Best Cinematography” understreger produktionsselskabet på ny, at selskabets specialkompetencer inden for mode og livsstil er på et højt internationalt niveau.

La Jolla International Fashion Film, bliver afholdt i Californien i juli måned og KLAP Films to frontfigurer, Viktor Sloth og Martin Strandgaard, vil naturligvis være til stede for, forhåbentligt, at hjemtage et par priser til Danmark.

Se filmen Human Sheep her.