Dansk datingside køber op i Finland

Ambitionen om at blive en af verdens største aktører på markedet for dating går i første omgang over Finland for det danske selskab bag Scor.dk.

Foto: THOMAS PETER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danske Scor ApS, der står bag blandt andet datingsiden Scor.dk, vil gerne være en af de største aktører på det globale datingmarked.
 
Derfor har selskabet opkøbt den finske datinghjemmeside Dating.fi for et ikke oplyst beløb, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Dating.fi har hidtil været ejet af den finske IT-leverandør InterRing OY.

”Gennem de seneste seks år har Dating.fi hjemmesiden fungeret som udbyder af dating i Finland. Og med opkøbet af Dating.fi har vi opfyldt vort ønske om at udnytte synergierne i den skandinaviske region - og med et slag fået et markant fodfæste i Finland med et yderst attraktivt domænenavn,” siger Lars Castenlund, direktør for Scor ApS.

Opkøbt giver en ifølge selskabet en række nye muligheder.

”Flytningen af brugerne til den nye platform har givet en række nye og spændende muligheder for dating i Finland, herunder blandt andet muligheden for at date via mobiltelefonen, som Scor ApS satser stærkt på som et værktøj i den fremtidige strategi, i kombination med sociale applikationer,” skriver selskabet i pressemeddelelsen.