Danmarks billigste hus er solgt

Huset skal totalrenoveres. Varmeinstallationen virker ikke. Og der er hul i taget.

Huset, der ligger i Hokkerup syd for Aabenraa, blev udbudt til salg i januar 2015 for 100.000 kroner og faldt fire måneder senere med 25 procent i pris, så udbudsprisen endte på 75.000 kr. - landets billigste tilbud for en villa. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Salgsbeskrivelsen for Danmarks billigst udbudte villa var ikke ligefrem positiv, men alligevel lykkedes det ejendomsmægleren at få solgt den 154 kvadratmeter store bolig.

Huset, der ligger i Hokkerup syd for Aabenraa, blev udbudt til salg i januar 2015 for 100.000 kroner og faldt fire måneder senere med 25 procent i pris, så udbudsprisen endte på 75.000 kr. - landets billigste tilbud for en villa.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Og mens mange huse i den prisklasse oftest ender med at blive taget af markedet, slog en køber til i slutningen af august og betalte 50.000 kroner for boligen.

Selvom ejendommen "mere er en ruin end et hus", som mægleren formulerer det, var der flere potentielle købere forbi for at besigtige boligen.

Købt af mand fra Aarhus
- Der er en del købere i vores område til gør-det selv-husene, for området er slet ikke så dårligt, og husene er meget billigere end ved Flensborg Fjord, der ligger et par kilometer længere væk. Jeg har solgt tre-fire styk, der allesammen trængte til en kærlig hånd, så jeg vurderede chancerne for at få solgt boligen som rimeligt gode, siger Keld Faaborg fra Estate Mæglerne til Boliga.

Huset blev købt af mand i 60'erne fra Aarhus, som ifølge Keld Faaborg ikke har planer om at rive det ned, men tværtimod regner med at istandsætte boligen.

Nakskov-villa billigst
Med salget af villaen er det ifølge Boliga nu et hus i Nakskov, der topper listen over landets billigste ejendomme.

Prisen er sat til 85.000 kr., hvilket giver adgang til 109 kvadratmeter bolig og en grund på 854 kvadratmeter.

Huset kræver dog en kærlig hånd, inden man kan flytte ind i det.

Se den gamle annonce for den billigste villa her

Se den nye nummer ét på billig-listen her