Danisco-aktien suspenderet fra børsstart

Danisco har taget konsekvensen af de manglende oplysninger fra den amerikanske kemigigant DuPont om købet af Danisco og har bedt om at få handlen med Danisco-aktier suspenderet.

Danisco-aktien suspenderet fra børsstart Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Handelen med aktier i Danisco er mandag morgen midlertidigt suspenderet ved børsåbningen frem til, at resultatet af Duponts købstilbud offentliggøres i løbet af formiddagen. Det oplyser Danisco, der selv har anmodet Nasdaq OMX Copenhagen om børspausen.

Hos Danisco regner man med, at Dupont vil offentliggøre en meddelelse om resultatet af sit opkøbsforsøg mandag "inden frokost". Det oplyser IR-chef Michael von Bülow til Ritzau Finans.

Duponts tilbud på 700 kr. pr. aktie udløb fredag aften, men mandag morgen er der endnu ikke offentliggjort noget resultat. Det tolker aktieanalytiker Michael Friis fra Alm. Brand som et tegn på, at Duponts overtagelsesbestræbelser er i problemer.

- At Dupont ikke har offentliggjort noget om resultatet af sit købstilbud, kunne tyde på, at selskabet ikke har opnået den nødvendige opbakning, svarende til 80 pct. af aktiekapitalen, siger aktieanalytiker Michael Friis fra Alm. Brand Markets.

Dupont hævede sit købstilbud på Danisco den 29. april og skrev i den forbindelse, at resultatet ville blive meddelt den 16. maj.