Cristiano Ronaldo designer dansk undertøj

Den verdenskendte fodboldspiller Cristiano Ronaldo bliver kollega med Caroline Wozniacki, når han kommer til at stå bag undertøjsserie for danske JBS.

Fodboldspilleren skal sætte sit præg på mandens inderste beklædning og samtidig deltage aktivt i markedsføringen af den nye undertøjslinje. Fold sammen
Læs mere
Foto: GABRIEL BOUYS
Den danske undertøjsvirksomhed JBS Textile Group har indgået en unik samarbejdsaftale med den verdenskendte fodboldspiller Cristiano Ronaldo, som skal stå bag en ny undertøjs- og strømpekollektion.

Fodboldspilleren skal sætte sit præg på mandens inderste beklædning og samtidig deltage aktivt i markedsføringen af den nye undertøjslinje.

"Det er vigtigt for JBS, at de mennesker, vi arbejder sammen med, repræsenterer vores virksomhedsværdier. Derfor er vi stolte af at præsentere det nye samarbejde med Cristiano Ronaldo. For hvem er bedre til at repræsentere uovertruffen kvalitet end en af de bedste fodboldspillere i verden," siger JBS-ejer Claus Bjerg Sørensen i en pressemeddelelse.

Samarbejdet skal udmønte sig i to forskellige linjer; én til fodboldspillerens yngste fans og én, som henvender sig til yngre, modebevidste mænd. Linjen skal afspejle tidens trends, og det er meningen, at fodboldspilleren hvert år skal designe og introducere nye kollektioner."Cristiano Ronaldo er kendt over hele verden, og hans fanskare strækker sig helt fra børn til unge mænd, som alle er vilde med fodbold. Derfor har vi besluttet at skabe to forskellige linjer, så alle, der elsker denne fantastiske spiller, får chancen for at bære hans specialdesignede kollektion," lyder det fra administrerende direktør i JBS Textile Group, Michael Alstrup.

Det er ikke første gang, at Skandinaviens største undertøjsproducent har hevet en sportskendis ind som designer. Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki har sidste år designet en undertøjslinje til piger, og nu er det drengenes tur. Cristiano Ronaldo udtrykker selv, at han glæder sig over samarbejdet med danske JBS:

"De virksomheder, jeg vælger at arbejde sammen med, skal være modeorienterede og være i stand til at levere et helt unikt produkt til mine fans. I JBS har jeg fundet en samarbejdspartner, som designer og producerer produkter af højeste kvalitet, og som har en lang tradition for at levere formidabelt design," siger fodboldspilleren i en pressemeddelelse.

Cristiano Ronaldo har tidligere flashet sin veltrænede krop som undertøjsmodel for Armani.