Crisplant-datter køber sig selv

Ledelsen i selskabet Crisplant Manufacturing overtager ejerskabet fra moderkoncernen.

Adm.dir. Klaus Kæstel og teknisk dir. Johan Sommer Jermiin har overtaget ejerskabet af Crisplant Manufacturing Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske gigant inden for transport- og sorteringsanlæg Crisplant A/S har per 1. september solgt pladebearbejdningsdelen Crisplant Manufacturing A/S til de tre mænd, der står for ledelsen i datterselskabet: Johan Sommer Jermiin, Tim Lundby og Klaus Hohwü Kæstel.

De nye ejere har alle ingeniør- og ledelsesbaggrund i Crisplant A/S og ønsker med overtagelsen at øge salget væsentligt til andre kunder for at mindske afhængigheden til Crisplant, oplyser de i en pressemeddelelse.

- Crisplant Manufacturing A/S har de senere år udviklet sig til en højteknologisk pladeproducent, der udmærker sig ved procesmæssigt at beherske alle discipliner fra opskæring af råmaterialet til den afsluttende overfladebehandling og montage, lyder det.

Stærkt leverandørnetværk

Virksomheden har et stærkt leverandørnetværk i bl.a. Tjekkiet og Kina, omsætter årligt for ca. 35 mio. kr. og har i øjeblikket 33 ansatte medarbejdere i Hornslet.

Virksomhedens daglige ledelse varetages af adm. direktør Klaus Kæstel med Johan Jermiin som teknisk direktør.

- Vi tror på, at vi kan udvikle Crisplant Manufacturing A/S til at blive en kendt og efterspurgt produktionsvirksomhed inden for tyndpladeproduktion og montage, siger Johan Jermin

De nye ejere ønsker at bevare og udvikle virksomheden i Hornslet og dermed sikre optimale forhold for både medarbejdere og virksomhed.

Crisplant, der har hovedkvarter i Aarhus, er en del af den verdensomspændende tyske Beumer Group.