ComON-læsere kårer årets gadget

Apple styrer, Large Haldron Collider matcher iPhone 4, Galaxy Tab er uinteressant.

Apple sagsøges nu for at videregive information om brugerne gennem deres apllikationer på henholdsvis iPhone og iPad. Her ses Steve Jobs med Apple-succesen iPad. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ryan Anson
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der var ingen tvivl hos de ComONs læsere, der deltog i kåringen af årets gadget.

På listen over de ti mest interessante himstregimster, som så verdens lys og massemarkedet i det snart forgangne år, tronede Apples iPad som en klar nummer et.

Ifølge de ComON-læsere, som havde ulejliget sig med at afsende en email-stemme til konkurrenceredaktioenen, var iPad ikke alene den mest interessante digitale dims i 2010, den var også et stort hestehoved foran det næstvigigste apparat på listen.

iPad løb med lige knap en tredjedel af alle stemmerne. Nummer to blev HTC Desire HD, som repræsentant for Android-telefoner. Den løb med lige knap en sjettedel af stemmerne.

Tredjepladsen blev delt mellem iPhone 4 og den ikke lige så mobile partikelaccelerator, Large Haldron Collider (om hvilken man med en vis ret kan hævde, at den ikke befinder sig på massemarkedet for forbrugerelektronik, selvom forskere i hele verden har adgang til at forbruge data fra forsøgene med smadring af atomare partikler).

Begge de to gadgets iPhone 4 og LHC løb hver med en tiendedel af alle stemmerne.

Dermed fik partikelacceleratoren betydeligt flere stemmer end opkomlingen Samsung Galaxy Tab, der måtte lide den forsmædelige skæbne slet ikke at få en eneste stemme

Blandt de indsendte stemmer trak ComON lod om en helt tredje slags gadget, som er langt ude over både legetøjsstadie og nyhedslir, nemlig en hurtig Intel SSD harddisk. Vinderen af den premie blev Curt Kjærsgaard, der er Software and Security Architect i CSC.