Comendo tæt på køb af IP-telefonist

Softwareselskabet Comendo vil overtage hele IPDanmark, som tilbyder IP-telefoni til virksomheder.

Comendo har underskrevet en hensigtserklæring om køb af 80 pct. af IPDanmark, og Comendo ejer allerede de resterende 20 pct., meddeler selskabet, som samtidig fastholder sine forventninger til hele 2008. Formålet med købet er at lægge IPDanmark sammen med datterselskabet Telsome, der også er inden for IP-telefoni.

- Med en kommende sammenlægning af IPDanmark og Telsome vil vi stå endnu stærkere og være teknologisk på forkant i forhold til de fleste konkurrenter. Vi får samlet Danmarks førende specialister på IP teknologi området, og kombinationen af IPDanmarks frontend-applikation samt Telsomes backend vil give os en konkurrencemæssig fordel på markedet for IP telefoniløsninger til erhvervslivet, siger Comendos administrerende direktør Martin Sundahl.

Den 15. april venter Comendo at have afsluttet købet og først herefter vil det offentliggøre supplerende oplysninger. Indtil da vil Comendo udnytte tiden til at gennemføre en due diligence, hvor bøger og forretningsgange hos IPDanmark gennemgås.