Comendo fastansætter CEO og vælger ny CFO

Som et led i en tre-årig plan har IT-virksomheden Comendo sat navne på den kommende ledelse.

Comendo har i forbindelse med en 3-årig strategi for 2014-16 valgt at fastansætte Troels Lind som administrerende direktør, mens Thomas Bøgelund er valgt til stillingen som ny finansdirektør.

Det oplyser Comendo torsdag eftermiddag i en fondsbørsmeddelelse.

Troels Lind har siddet som konstitueret administrerende direktør siden august 2013.

- Bestyrelsen har dags dato indgået aftale med Troels Lind om tiltrædelse som CEO. Troels Lind har arbejdet med udvikling af nye forretningsmuligheder indenfor IT-Sikkerhed igennem de sidste 12 år, heraf de sidste seks år indenfor Cloud IT-Sikkerhed, som Business Director for Comendo Security. Troels Lind har derfor et indgående kendskab til teknologi, markedet og til Comendo, hvilket bestyrelsen ser som en stor fordel, skriver Comendo.

Comendo har derudover valgt Thomas Bøgelund til positionen som finansdirektør. Thomas Bøgelund kommer fra en stilling som Group Financial Controller i Falck og tiltræder per 1. februar 2014.

Dertil har bestyrelsen og direktion i Comendo foretaget en grundig analyse af virksomheden og dens potentiale. På baggrund af denne er de kommende tre år fastlagt, hvor Comendo vil være moderselskab for tre fokuserede forretningsenheder indenfor it-sikkerhed, fremgår det af meddelelsen.