Columbus køber hollandsk softwarevirksomhed

Columbus har indgået aftale om købe samtlige aktiviteter i hollandske Dynamics Anywhere, der betegnes som en ledende softwarevirksomhed inden for mobile forretningsløsninger.

Thomas Honoré, koncernchef i Columbus, mener, at købet af Dynamics Anywhere kan dække et stigende behov for at gøre virksomhedens data tilgængelige for slutbrugerne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Pressefoto
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Vi er glade for at kunne offentliggøre købet af Dynamics Anywhere. Mobil interaktion med forretningsdata er et voksende marked, og vi ser et stigende behov for at gøre virksomhedens data tilgængelige for slutbrugerne. Dynamics Anywhere har kompetencerne og løsningerne til at hjælpe virksomheder med netop det, siger koncernchef i Columbus Thomas Honoré i en børsmeddelelse.

Dynamics Anywhere har et globalt netværk af 150 forhandlere, og virksomheden omsatte sidste år for 1,5 mio. euro med en forventet omsætning for indeværende år på 1,7 mio. euro.

Prisen for selskabet, der overtages med øjeblikkelig virkning, offentliggøres ikke, og købet ventes ikke at påvirke Columbus' forventninger til 2014. De lyder stadig på en omsætning i niveauet 900 mio. kr. og et EBITDA i niveauet 80 mio. kr. før aktiebaseret aflønning.