Coloplasts tidligere topchef rykker ind i bestyrelsen hos rival

Britiske Convatec, der er en af Coloplasts konkurrenter, har hentet et nyt bestyrelsesmedlem med stor erfaring fra netop den danske medicovirksomhed.

Sten Scheibye Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Nissen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Sten Scheibye var topchef i Coloplast fra 1995 til 2008 og er således trådt ind i bestyrelsen hos Convatec. Det bekræfter Sten Scheibye selv over for branchemediet Medwatch.

- Det er korrekt, at jeg i dag (tirsdag, red.) træder ind i bestyrelsen hos Convatec. Der ingen tvivl om, at det er en spændende opgave - det er et interessant marked og en interessant virksomhed, og jeg glæder mig til for alvor at komme i gang, siger Sten Scheibye til Medwatch.

Sten Scheibyes indtræden i Convatecs bestyrelse sker, i forbindelse med at Kasim Kutay, administrerende direktør i Novo Holdings, har forladt bestyrelsen.

Ifølge Medwatch har Novo Holdings, som er i Convatecs ejerkreds, opfordret det britiske selskab til at bytte sit nuværende medlem af bestyrelsen ud med en anden.

Foruden sin fortid i Coloplast har Sten Scheibye nemlig tidligere været bestyrelsesformand i både Novo Holdings og Novo Nordisk Fonden. De seneste måneder har han fungeret som seniorrådgiver for Novo Holdings.

/ritzau/FINANS