Coloplast: Nye silikonebandager skal sikre vækst i sårplejeenhed

Coloplast lancerer en ny serie silikonebandager i selskabets Sårplejeforretning. Det skal være med til at sikre væksten i forretningsområdet.

Coloplasts Biatain Silicone-portefølje bliver udvidet med i alt otte bandager, der skal bruges til at behandle kroniske sår, og er formet, så de passer til hælen, i knæhasen og på nakken eller skulderen, hvor det kan være svært at forbinde korrekt. Fold sammen
Læs mere

Det skriver Coloplast i en pressemeddelelse.

Coloplasts Biatain Silicone-portefølje bliver udvidet med i alt otte bandager, der skal bruges til at behandle kroniske sår, og er formet, så de passer til hælen, i knæhasen og på nakken eller skulderen, hvor det kan være svært at forbinde korrekt.

Ifølge direktøren for Coloplasts Sårplejeforretning, Nicolai Buhl, spiller innovative produkter som Sizes & Shapes-bandagerne en vigtig rolle i Coloplasts vækstplaner.

- Bandagerne, der er udviklet af sundhedspersonalet og formgivet af brugerne, vil utvivlsomt styrke vores position på det globale sårmarked, fordi vi nu får en komplet serie til mange forskellige slags sår, siger Nicolai Buhl i pressemeddelelsen.

Coloplast sårplejeforretning sidder i dag på 5-10 pct. af verdensmarkedet, og ambitionen er at nå 10-15 pct. i regnskabsåret 2020/2021.

Det globale sårplejemarked er anslået til 16-17 mia. kr.r og at vokse 3-5 pct. om året.