Coinify bredere ud med bitcoin-løsning

Den danske bitcoin-virksomhed Coinify kommer tættere på kunderne med en ny aftale med Pensopay, der udbyder kreditkortbetalinger.

Den danske bitcoin-virksomhed Coinify kommer tættere på kunderne med en ny aftale med Pensopay, der udbyder kreditkortbetalinger. Fold sammen
Læs mere
Foto: KAREN BLEIER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den elektroniske møntfod bitcoin kommer nu endnu et skridt tættere på forbrugerlommerne. En af de store aktører på markedet for bitcoin-betalingssystemer, danske Coinify, har netop indgået aftale med virksomheden Pensopay, der håndterer online-kreditkortbetalinger.

De to virksomheder skriver i en fælles meddelelse, at samarbejdet sørger for, at Pensopays kunder vil kunne komme til at udbyde betalingsløsninger, der baserer sig på bitcoin og Coinifys systemer. Coinifys direktør, Mark Højgaard, påpeger, at aftalen vil gøre bitcoin-betalinger mulige for endnu flere kunder hos både online-virksomheder og fysiske forretninger. Og det er han alt andet lige tilfreds med.

»Aftalen med Pensopay bekræfter den stigende efterspørgsel, vi oplever efter vores PSP-løsninger (Payment Service Provider, red.). Vi er glade for at se, at den indsats, vi har lagt i udviklingen af vores platform, giver afkast,« siger Mark Højgaard.

Herlev-virksomheden Coinify har blot ét år på bagen, men har allerede 15 ansatte og er polstret af en investering fra Seed Capital. I medierne er investeringen blevet beskrevet som værende »et større millionbeløb«. Virksomheden er skabt ud fra en fusion af to tidligere virksomheder – den ene en bitcoin-vekselerer, den anden stod bag betalings­systemet.

Pensopay er også en relativt ung dansk virksomhed, der udbyder betalingspakkeløsninger til butikker, der ønsker at åbne en webshop.