Clipper trækker sig fra Aarhus-Kalundborg

Clipper Group trækker sig nu fra sejlrenden mellem Århus og Kalundborg.

Foto: ERNST VAN NORDE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det oplyser DR Sjælland.

Clippers Direktør Per Gullestrup, siger at man ikke agter at konkurrere på gods med Förde Reederei Seetouristik (FRS), der har meddelt, at de vil sejle på ruten med Maren Mols.
Først og fremmest med gods, men der vil også blive transporteret passagerer. Indtil i går aftes havde Clipper-rederiet ellers så godt som lovet, at de ville besejle ruten med den gamle DSB-færge Ask. Men de var ikke klar over at FRS-gruppen også stod klar med en færge.

Per Gullestrup lægger overfør DR Sjælland ikke skjul på, at han er lidt ærgerlig over, at Clipper Group intet fik at vide om, at der også var en konkurrent på vej på ruten.
- Jeg synes jo nok, man kunne have sag,t at de var inde i billedet, så vi ikke spildte så meget tid på det. Men det er nu engang de betingelser der er, og sådan er det.

Hos FRS-Gruppen vil direktør Ulrik Ortiz Rasmussen ikke kommentere på konkurrenten Clipper men siger, at han i øjeblikket er ved at finde ud af hvad det skal koste passagererne at sejle mellem Kalundborg og Århus.- Vi forventer, at vi stort set kan fastholde de priser, der har været på den hidtidige rute. Muligvis med moderate prisstigninger, fortæller direktør Ulrik Ortiz Rasmussen til DR Sjælland.