Chr. Hansen har potentiale efter strategiplan

Selv om Chr. Hansens nye strategiplan ikke indeholdt dramatisk nyt med hensyn til vækstudviklingen de kommende år målt i målt i kroner og ører (eller procenter), så var de nye oplysninger om koncernens konkrete planer for vækst positive, vurderer Aktieugebrevet.

Cees de Jongs, Chr. Hansens nye topchef, fem-årige plan for Chr. Hansen er blevet taget godt imod på børsen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Aktiemarkedet har da også taget godt imod den nye strategiplan,« konstaterer ugebrevet, der venter, at Chr. Hansen på kort sigt vil arbejde sig op mod 210 kr.

Aktien lukkede fredag i 194,10 kr.

Ugebrevet venter, at en stigning op til 210 kr. vil være forholdsvis upåvirket af aktiemarkedets udvikling i almindelighed.

»På lidt længere sigt kan Chr. Hansens lave betaværdi (Risikomål. En beta på 1 er en aktie, der svinger som markedet. Under 1 svinger den mindre og omvendt, red.) på kun 0,22 vise sig at være yderligere et plus for aktien set over en tidshorisont på 3-5 år, idet de seneste par års eksplosive stigninger på aktiemarkedet ikke kan forventes at fortsætte, konkluderer ugebrevet.