Chr. Hansen ændrer salgsorganisation

Ingredienskoncernen Chr. Hansen ændrer nu sin regionale struktur for salgsorganisationen for at tilpasse regionerne og få et stærkere strategisk fokus.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Chr. Hansen ændrer sin regionale struktur for salgsorganisationen for at tilpasse regionerne og få et stærkere strategisk fokus. Det oplyser selskabet i forbindelse med regnskabet for tredje kvartal, der var ringere end markedets forventninger, og som også har affødt en jedjustering for helåret.

De fremtidige regioner i Chr. Hansens salgsorganisation er: EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika), Americas (Nord- og Sydamerika) og APAC (Asien og Stillehavsområdet). Hver region ledes af en Group Vice President, som rapporterer direkte til adm. direktør Cees de Jong.

“En kundeorienteret tilgang er meget vigtig for en virksomhed som vores og vi skal konstant sørge for, at vi er organiseret så vi bedst muligt matcher markedet. Med denne ændring flytter vi beslutningerne på koncernniveau endnu tættere på den lokale eksekvering,” siger Cees de Jong.

Den regionale omstrukturering medfører en ændring i ledelsesstrukturen. Ud over medlemmerne af direktionen, Cees de Jong, Klaus Pedersen, Knud Vindfeldt, Henrik Dalbøge, Carsten Bennike og Jesper Allentoft, består den daglige ledelsesgruppe af Winnie Büegel, Compliance, Christian Barker, Strategic Development (begge medlemmer i dag) og de nye Group Vice Presidents Jacob Vishof Paulsen, EMEA, David Carpenter, Americas og Sten Estrup, APAC.

I sidste måned oplyste Chr. Hansen, at koncerndirektør Carsten Hellmann, der havde ansvaret for Global Sales, har opsagt sin stilling og forlader Chr. Hansen den 31. august 2013.