Chevrolet stopper salg i Danmark

Det er slut med at købe Chevrolet i Danmark. General Motors lukker ned for alt europæisk salg.

Fredag meldte General Motors ud at der fra udgangen af 2015 ikke længere solgt Chevolet biler i Danmark Fold sammen
Læs mere
Foto: VALENTIN FLAURAUD
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fra udgangen af 2015 bliver der ikke længere solgt Chevrolet biler i Danmark.

Det skriver børsen.dk.

Chevrolets ejer, General Motors, lukker ned for det europæiske salg af Chevrolet og 64 forhandlere af Chevrolet i Danmark mister dermed en vare på hylden.
Det bekræfter Chevrolet Europas PR-direktør Vijay Iyer over for Børsen.”Det kan godt være, at en storm har ramt Danmark, men det her er godt nok et større slag i hovedet på mig og de forhandlere, der sælger Chevrolet i Danmark,” siger Allan Christesen, der er formand for forhandlerforeningen af Chevrolet i Danmark og medindehaver af Chevrolet Hofka Brandt i Birkerød.

Allan Christesen og resten af Chevrolets forhandlere i Danmark er mere end overrasket over General Motors udmelding.”Det kommer fuldstændig ud af den blå luft, og det undrer mig meget. Men jeg vil nu tale med de andre forhandlere og importøren for at finde ud af, hvad der er op og ned,” siger Allan Christesen til Børsen.dk.

Berlingske Business har været i kontakt med Dorthe Elimar Arvin, der er marketing- & pressechef for Chevrolet Danmark. Hun forklarer, at forpligtelserne overfor bilkunderne fortsætter efter 2015. Der vil dermed også efter 2015 være et forhandler service-netværk, der kan opretholde de forpligtelser vedr. garanti, reservedele og service som Chevrolet kunder forventer og har krav på.

Det betyder, at kunder, der køber biler i dag og frem til 2015 kan være sikre på, at der er et service-netværk, som står klar de efterfølgende år, lyder det fra Chevrolet Danmark.