Chefexit i Totalkredit medfører uro

I sidste uge meldte den mangeårige direktør Troels Bülow-Olsen fra Totalkredit sin afgang for at gå på pension. De seneste par år har Camilla Holm tegnet direktionen sammen med ham, og hun sidder indtil videre alene på direktionsposten.

I sidste uge meldte den mangeårige direktør Troels Bülow-Olsen fra Totalkredit sin afgang for at gå på pension. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Troels Bülow-Olsens afgang skaber bekymring i baglandet, der består af 60 banker. Realkreditkoncernen står i et vadested i forhold til at sikre en fortsat nær relation til partnerbankerne, der er salgskanal for Totalkredits realkreditlån.

Det skriver Børsen.

Opfattelsen er, at Totalkredit får en kvik og dygtig direktør i Camilla Holm. Men blandt andet fordi hun sad som underdirektør i Nykredit, inden hun skiftede til Totalkredit, er man bekymret for, om hun forstår og kan fastholde den særlige relation mellem Nykredit, der ejer Totalkredit, og distributionsleddet i skikkelse af bankerne.

»Med Troels' afgang var det den sidste bastion, der forsvandt. Nu kommer der en direktør ind, som er 100 pct. blå. Hun er utvivlsomt dygtig, men vi kan være nervøse for, om hun har den nødvendige respekt for og indsigt i det udgangspunkt vi har«, lyder det fra en bankdirektør, der ikke ønsker at udtale sig til citat ifølge Børsen.

Troels Bülow-Olsen var med til at starte Totalkredit tilbage i 1990 og blev direktør i 2007. I dag har Totalkredit 700.000 kunder og realkreditudlån for over 600 mia. kr., skriver avisen.