Cecilie Beck ny vært i "Dags Dato"

Efter to et halvt år med hurtige nyheder, glæder TV 2s nyhedsvært Cecilie Beck sig til mere fordybelse som ny vært i Dags Dato. "Det har helt klart været et drømmejob for mig," siger hun.

Selvom det nye job er drømmejobbet for Cecilie Beck, så vil hun ikke slippe de hurtige nyheder helt. Hun håber derfor på en nyhedsvagt i ny og næ. <br>Foto: Claus Bech Andersen Fold sammen
Læs mere
Når Cecilie Beck overtager værtsrollen i TV 2s journalistiske magasinprogram "Dags Dato" fra 4. februar, bliver det i spidsen for et mere afslørende program.

"Det bliver mere pågående. Vores ambition er at afsløre noget hver eneste søndag, som magtfulde mennesker ikke il have frem - politikere, erhvervsledere , kriminelle," siger Cecilie Beck, der blev tilbudt jobbet som ny vært efter Poul Erik Skammelsen, der skal laver programmet "S.U." på TV 2 News.

"Det har helt klart været et drømmejob for mig. Lige så meget som jeg kan blive høj af nyheders hurtighed, så elsker jeg at få tid til at fordybe mig," siger hun.

Er du blevet træt af hurtige nyheder

"Nej, det giver altid et kick at formidle ting til folk, men efter at have siddet på nyhederne to et halvt år, trænger jeg til at have mere tid til at formidle tingene," siger hun og tilføjer:

"Derfor har jeg også spurgt, om jeg kan få en nyhedsvagt i ny og næ."