Cbrain skal levere løsning til Skat om refusion af udbytteskat

Softwarevirksomheden Cbrain har indgået en aftale med Skat omkring leverance af løsning til refusion af udbytteskat, oplyser det København-baserede selskab torsdag morgen i en meddelelse til fondsbørsen.

Foto: ERIK REFNER. Softwarevirksomheden Cbrain har indgået en aftale med Skat omkring leverance af løsning til refusion af udbytteskat, oplyser det København-baserede selskab torsdag morgen i en meddelelse til fondsbørsen. (Foto: ERIK REFNER/Scanpix 2015)
Læs mere
Fold sammen

Løsningen bliver ifølge Cbrain baseret på selskabets F2 sagsbehandling- og processtyring, og løsningen skal understøtte hele processen fra selvbetjening til kontrol og anvisning af udbetalinger.

»Cbrain har opnået en solid succes med F2-produktet i ministerierne, hvor cirka halvdelen af de ministerielle departementer i dag anvender F2,« siger Per Tejs Knudsen, der er administrerende direktør i Cbrain, i meddelelsen.

Som led i selskabets vækstplan, og med afsæt i referencepositionen i departementerne, søger Cbrain nu at udbrede F2 i styrelser og institutioner.

»Det underbygger Cbrains vækstplan, at Skat nu vælger F2 som grundlag for en løsning til refusion af udbytteskat,« lyder det fra Per Tejs Knudsen.