Cbrain når omsætningsforventninger med nuværende ordrer

Iværksætter Per Tejs Knudsen, stifter af firmaet CBrain. ARKIVFOTO. Fold sammen
Læs mere
Foto: Morten Juhl

Softwareselskabet Cbrain melder om en fortsat pæn ordreindgang i tredje kvartal og noterer, at selskabet allerede ved slutningen af september havde en ordrebeholdning, som sikrer en omsætning på niveau med de udmeldte forventninger.

De udmeldte forventninger lyder på en omsætningsvækst på 10-20 pct. og en indtjeningsvækst på 10-20 pct.

De gode resultater kommer efter et kvartal, hvor selskabet har formået at øge sin markedsandel og vundet vigtige danske ordrer i form af leveringer til det nye Miljø- og Fødevareministerium, det nye ministerium for udlændinge, integration og bolig samt Socialstyrelsen.

- Cbrain er kommet styrket ud af tredje kvartal, idet Cbrain har vundet og fastholdt sin position i departementerne og i tre nye store ministerier. Cbrain kan derfor med stor tilfredshed notere, at Cbrain har øget sin markedsandel i forlængelse af ressortomlægningerne, hvilket betyder, at cirka halvdelen af departementerne i de danske ministerier nu baserer sig på F2, skriver selskabet i periodemeddelelsen.

I oktober meddelte selskabet desuden, at Socialstyrelsen også har valgt F2 som ny, digital platform.

Selskabet går desuden med vækstplaner om at opbygge en international afsætningskanal i samarbejde med lokale partnere, og også her går det fremad.

- Endeligt kan Cbrain notere, at selskabets eksportsatsning skrider planmæssigt frem, og at Cbrains første pilotprojekt i UK, hvor de første brugere er gået succesfuldt i drift, viser gode resultater, skriver selskabet, der vurderer, at der er mere end 400 potentielle kunder i Storbritannien for sådan en løsning, hvilket giver en potentielt marked på over 2 mia. kr. om året.