Casper Christensen holder pause fra TV 2 Radio

Mens lyttertallene falder og TV 2 Radio er midt i en omstillingsproces, der skal styrke den nye kanal og tiltrække flere lyttere, mister TV 2 Radio et af sine bedste kort på hånden – Casper Christensen, der holder pause fra radioen for at skrive Klovn 5.

Mens TV 2 Radio kæmper for at vinde lyttere, holder lyttermagneten Casper Christensen pause i tre mpneder for at skrive TV-serien Klovn. Fold sammen
Læs mere
Foto: Lars Møller
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er ingen hemmelighed, at TV 2 Radio langt fra er kommet flyvende fra start, og nu – kort tid efter, at direktøren Jens Rohde har meldt ud, at der skal ske ændringer for at styrke kanalen – forlader den kendte vært Casper Christensen kanalen i tre måneder, skriver ekstrabladet.dk

Casper Christensen skal nemlig skrive manuskriptet færdig til Klovn 5, og den 15. maj kan man derfor ikke høre ham på TV 2 Radio i Kongen af Danmark mellem kl. 14 og 16.

Hvad der kommer til at ske med eftermiddagsfladen ved TV 2 Radio endnu ikke:

- Der mangler endnu at falde nogle brikker på plads. Men det er helt sikkert, at der ikke bliver tale om en 'Kongen af Danmark light'. Der kommer til at ske noget nyt, siger presseansvarlig for TV 2 Radio Søren Gaden til ekstrabladet.dk.