Casper Christensen forlader TV 2 Radio

TV 2 radio skrotter Casper Christensen program. Og efter en fælles beslutning mellem Casper Christensen og ledelsen, forlader den populære vært TV 2 Radio.

Casper Christensen forlader en TV 2 Radio, der aldrig har fået det ønskede og nødvendige antal lyttere. Efter sommerferien lancerer stationen nogle nye programmer, der skal lukke flere kunder til butikken. Fold sammen
Læs mere
Foto: Lars Møller
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Han havde tre måneders orlov indtil august, for at skriver en række afsnit til komedieserien Klovn. Men efter TV 2 Radio har lavet ændringer i programmerne, vender den populære TV og radiovært ikke tilbage, skriver Ekstrabladet.dk.

TV 2 Radio har i lang tid kæmpet med katastrofalt lave lyttertal, og radiostationen skulle efter sommerferien lancere nogle nye tiltag, der skal tiltrække flere lyttere. Casper Christensens program Kongen af Danmark, som han var vært på sammen med Ricco Wichmann, bliver ifølge Ekstra Bladet skrottet af TV 2s radioledelse efter sommerferien.

"Det er rigtig, at Casper Christensen ikke fortsætter – vi har brug for en anden profil. Og der ligger ’Kongen af Danmark’ nok lidt udenfor. Vi skal have meget mere fokus på indhold, og vi skal ud, hvor lytterne befinder sig, og der passer Kongen af Danmark ikke ind. Vi er derfor blevet enige om, at han i stedet skal bruge kræfterne på at lave TV," siger radiodirektør Jens Rohde til Ekstra Bladet.

Han passede ikke ind Det var ifølge radiodirektøren en fælles beslutnign mellem ledelsen og Casper Christensen, der nu fører til, at den populære vært stopper:

"Vi har i radioens ledelse fundet ud af, hvilken profil radioen skal have efter sommeren, og vi har taget en snak med blandt andet Casper Christensen, om han kunne se sig selv i den nye flade, og det følte han ikke, at han kunne. Casper vil jo gerne lave noget, der er skævt, og da det ikke passede ind, så blev vi enige om, at han kunne gå i tænkeboks og lave tv i stedet," siger Jens Rohde.

Han føler det ikke som et slag, at TV 2 Radios største stjerne nu forlader skuden.

"Vi var nødt til at ryste posen," siger han.