Carlsberg rygtes interesseret i brasiliansk bryggeri

Carlsberg er hverken til stede i Nord- eller Sydamerika, men det kan måske ændre sig ifølge rygter i brasilianske medier.

Foto: Søren Bidstrup. Carlsberg er stort til stede i Europa og Asien, men uden for de to kontinenter kun sporadisk. Det kommer måske til at ændre sig nu.
Læs mere
Fold sammen

Det danske storbryggeri, der er tredjestørst i verden efter fusionen af AB Inbev og Sabmiller, er angiveligt interesseret i at købe sig ind i Brasil Kirin, skriver avisen O Estado de S. Paolo, kendt som Estadão.

Ifølge Estadãos kilder overvejer japanske Kirin, hvad det skal gøre med sit brasilianske datterselskab, som det købte for fem år siden, og et salg af hele eller dele af forretningen er blandt mulighederne.Heineken nævnes som en sandsynlig køber, da hollænderne allerede er til stede i landet, og også brasilianske Ambev snuser ifølge avisen - sammen med Carlsberg - til Kirin.

Alle parter har dog over for Estadão afvist at kommentere historien.

Carlsberg er stort til stede i Europa og Asien men uden for de to kontinenter kun sporadisk.

I Carlsbergs nylancerede strategi - Sail '22 - indgår ikke officielt tanker om at gå ind på markeder, hvor bryggerigiganten ikke er i forvejen.