Carlsberg klar til at opgive Liverpool

Den danske bryggerigigant Carlsberg er klar til at opgive sponsoratet af Liverpool, hvis klubben forlanger det samme, som Manchester United har sikret sig.

Foto: Dan Chung.
Læs mere
Fold sammen
Carlsberg dropper sponsoratet af Liverpool, hvis fodboldklubben forlanger det samme, som Manchester United har sikret sig. Det skriver netavisen epn.dk.De engelske mestre Manchester United har lavet en 4-årig kontrakt med det amerikanske forsikringsselskab Aon, der tilsyneladende skulle give klubben 20 millioner pund om året - Carlsberg betaler til sammenligning omkring 7-8 millioner pund årligt.

Og Liverpool skal ikke forvente i nærheden af samme pris, når aftalen med Carlsberg udløber til næste år, understreger Carlsbergs koncernchef, Jørgen Buhl Rasmussen.

- Det er en meget høj pris. Men jeg kan med garanti sige, at det bliver ikke Carlsberg, der betaler 20 millioner pund om året for at sidde på brystet af Liverpool. Så meget er det sponsorship ikke værd, lyder det fra koncernchef Jørgen Buhl Rasmussen til epn.dk.

Den danske bryggerigigant har været sponsor for Liverpool siden 1992 - det er det længst løbende trøjesponsorat i den bedste engelske række Premier League.

/ritzau/