Carlsberg-chefen: Eksekvering gør os gode

Carlsberg-chefen Jørgen Buhl Rasmussen er trods bryggerikoncernens udfordringer på stort set samtlige markeder ganske tilfreds med regnskabet og udviklingen.

Foto: Thomas Lekfeldt. »Vi får gjort tingene rigtigt. Og frem for alt prioriteret dem rigtigt,« fremhæver Jørgen Buhl Rasmussen.Carlsberg-chef Jørgen Buhl Rasmussen.
Læs mere
Fold sammen

Det siger han til Ritzau Finans.

Han fremhæver primært voksende markedsandele i samtlige regioner, som han forklarer med Carlsbergs evne til at "eksekvere".

»Vi vokser specielt på markedsandele trods udfordrende og faldende markeder, men jeg synes, vi gør det godt,« siger han.

Om Carlsberg er bedre end konkurrenterne, vil koncernchefen ikke sige, men han understreger, at Carlsberg er god til at leve op til mantraet i koncernen - eksekvering.

»Konkurrenterne arbejder også med eksekvering, men vi gode,« siger han.

Med eksekvering menes evnen til at føre strategi ud i livet og være tro mod den.

»Vores fokus på eksekvering hjælper os til at klare os godt i udfordrende markeder, som vi oplever stort set overalt,« siger han.

Udførelsen af strategien er et spørgsmål om, hvordan Carlsberg gør det i butikkerne - på hylderne.

»Vi får gjort tingene rigtigt. Og frem for alt prioriteret dem rigtigt,« fremhæver Jørgen Buhl Rasmussen.

Om Carlsberg så når den femte prioritet er ikke så væsentligt, hvis bryggeriet lever op til de øverste og dermed de vigtigste, mener chefen.