Bureau moderniserer Toms

Danmarks største producent af slik og chokolade, Toms, er i fuld gang med at modernisere sin digitale tilstedeværelse. Første skridt, et nyt website, er i luften.

Foto: ALLAN LUNDGREN

Toms chokolade og slik har skabt begejstring hos store og små siden 1924 – og nu skal den digitale brugeroplevelse også være i særklasse.

Det har medført en større renovering af Toms’ digitale tilstedeværelse. På bureausiden har Toms derfor alliereret sig med DigitasLBi, der i vinter vandt opgaven efter et udbud, hvor tre bureauer deltog. Det skriver Markedsføring.dk.

Begrundelsen for valget var blandt andet DigitasLBis store erfaring med lignende opgaver, eksempelvis Carlsbergs globale konsolideringsprojekt ”Pegasus”.

- Vores vision er at skabe en sammenhængende brugeroplevelse på tværs af alle Toms brands og platforme, lyder det fra Lars Hørlyck Christensen, marketingdirektør hos Toms, i en pressemeddelelse.

- Og DigitasLBi har international erfaring, vi kan nyde godt af, samtidig med at de er forankrede i Danmark, og forstår digital udvikling af traditionsrige, danske brands, fortsætter han.

Nyt website i luften

Første skridt i den digitale transformation er et nyt website, der naturligvis kan nydes på alle platforme og skærme.

Planen er at konsolidere alle Toms-sites på én central platform. I den første lancering samles Toms’ .com-side og deres A XOCO webshop. I næste fase samles samtlige brand- og e-commerce-sider under denne platform, som er baseret på et EPIServer CMS.

Hos DigitasLBi glæder Lars Ørum Andersen, Client Partner, sig over opgaven, skriver Markedsføring.dk.

- Toms er et ikonisk dansk brand, som alle har et personligt forhold til, og derfor er det også noget særligt at få sådan en opgave. Projektet kombinerer branding, e-commerce og service design, og det giver os mulighed for at skabe en løsning, som løfter både brugeroplevelsen og forretningen, siger han.

Tjek det nye Toms-site ud her.