Brøndbys nye topchef glæder mig til udfordringen

Det er et velkendt ansigt, der onsdag er blevet ny administrerende direktør for fodboldklubben Brøndby IF.

Foto: Erik Refner
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jesper Jørgensen, der var selskabets topchef fra februar 2014 til august 2015, er nemlig tilbage i den øverste direktørstol. Han kommer fra en stilling som klubbens finansdirektør.

»Jeg glæder mig til udfordringen og har siddet på posten før, så jeg ved, hvad der ligger i det«, siger Jesper Jørgensen til Ritzau Finans.

Den nye topchef afløser forhenværende administrerende direktør Søren Vadmand, der kom til selskabet i september sidste år.

Spørgsmål: Hvorfor er det, at samarbejdet med Søren Vadmand er afbrudt?

»Det er jeg nok den forkerte at svare på. Der skal du have fat i vores bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen«, siger Jesper Jørgensen.

I onsdagens meddelelse fra Brøndby IF, hvor direktionsskiftet oplyses, skriver bestyrelsen, at den har påbegyndt en strategievaluering mod 2020 og i den forbindelse har set på samarbejdet i den øverste ledelse af fodboldklubben.

Det er på denne baggrund, at Brøndby IF's bestyrelse har valgt at afbryde samarbejdet med Søren Vadmand, lyder det i meddelelsen.

Spørgsmål: Hvad er det for et arbejde, der ligger forude med tanke på jeres strategiplan?

»Vi har en målsætning om at komme i økonomisk balance. Det er det, som vi arbejder ud fra. Men mere konkret kan jeg ikke blive på nuværende tidspunkt«, fortæller Jesper Jørgensen.

Efter det afbrudte samarbejde med Søren Vadmand vil direktionen i Brøndby IF fremadrettet bestå af administrerende direktør Jesper Jørgensen og sportsdirektør Troels Bech.