Brøndby-Jan, Lars fra Saxo og Ørnen fra Herning går sammen om cykelhold

En duo af Danmarks mest kendte rigmænd i form af Jan Bech Andersen og Lars Seier Christensen har slået sig sammen med Bjarne Riis om at sponsere det danske cykelhold Team Trefor, der nu skifter navn til Team Virtu Pro-Veloconcept.

Bjarne Riis og Lars Seier Christensen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Bjarne Riis og Lars Seier Christensen er tilbage. Ørnen fra Herning og den danske finansrigmand arbejdede allerede tæt sammen, da Saxo Bank var hovedsponsor for Bjarne Riis' cykelhold, og nu har de to cykelentutiaster slået sig sammen om et nyt sponsorat i dansk cykelsport.

Riis og Seiers delvist ejede selskab, Virtu Pro, bliver ny hovedsponsor for cykelholdet Nor Pro Cyckling, der tidligere var sponseret af energiselskabet Trefor. Men Riis og Seier kommer ikke til at være alene om sponsoratet. Det skal nemlig deles med firmaet Veloconcept, der har tætte forbindelser til Brøndby IF-rigmanden Jan Bech Andersen. Cykelholdet vil fremadrettet hedde Team Virtu Pro – Veloconcept.

»Riis Seier Project vil gerne være med til at sikre, at Danmark fortsat er et godt sted at udvikle sig som talent og bakke den danske continental-scene op. Samtidig er vi i gang med at opbygge et stærkt fundament og et set-up omkring et internationalt cykelhold. Derfor giver det rigtig god mening for os at sponsorere det her cykelhold,« skriver Bjarne Riis og Lars Seier i en fælles udtalelse.

I pressemeddelsen om det nye sponsorsamarbejde fremgår det, at holdet fortsat vil være en »stærk og iøjnefaldende spiller i udviklingen af morgendagens danske cykelstjerner.« Bjarne Riis burde havde god insider kenskab til i hvert fald én af disse stjerner: Det er nemlig hans egen søn, Thomas Nybo Riis.

Veloconcept, der ifølge pressemeddelelsen har tætte relationer til Jan Bech Andersen, er en leverandør af cyekludstyr. Hvad relationerne mere konkret består i, fremgår umiddelbart ikke, men Jan Bech Andersen er under alle omstændigheder begejstret for det nye samarbejde:

»Derudover ser vi meget frem til at arbejde sammen med Riis Seier. Der er helt klart synergier mellem vores forretningsmodeller, og udover at være involveret på eliteplan glæder vi os til at gøre en forskel i en tid, hvor motionscykling måske er på sit højeste, og hvor folk vil have kvalitet og oplevelser i verdensklasse,« siger han.