Britiske tog skal komme danske pensionskunder til gode

PensionDanmark vil investere i et britisk togfirma, hvilket kan komme pensionsselskabets over 660.000 medlemmer økonomisk til gode.

PensionDanmark investerer i firmaet Angel Trains, der ifølge selskabet er »afgørende for infrastrukturen i Storbritannien.«
Læs mere
Fold sammen

Danske pensionskunder kan komme til at nyde godt af, at der kører 4.500 togvogne rundt på britiske skinner. PensionDanmark har nemlig besluttet at investere i firmaet Angel Trains, og det kan komme pensionsselskabets over 660.000 medlemmer til gode, skriver Politiken.

»Togene er afgørende for infrastrukturen i Storbritannien, og de lejes ud til operatørerne på lange lejeaftaler, så Angel Trains er sikret en stabil indtjening. Det giver os og andre investorer et godt afkast«, siger Claus Lyngdal, som leder PensionDanmarks afdeling for alternative investeringer, til Politiken.

Claus Lyngdal vil af hensyn til partnerne ikke oplyse størrelsen på pensionsselskabets investering i det britiske togudlejningsselskab.

PensionDanmark har de seneste år satset på alternative investeringer, fordi den lave rente på obligationer presser pensionsselskaberne til at lede efter konkrete investeringer, skriver Politiken.