British Airways-ejer skuffer med omsætning - overrasker på indtjening

Omsætningen skuffede i første kvartal hos International Airlines Group, IAG, der ejer både British Airways og Iberia. Til gengæld overraskede selskabet med en indtjening, der var højere end ventet i samme periode.

Omsætningen skuffede i første kvartal hos International Airlines Group, IAG, der ejer både British Airways og Iberia. Til gengæld overraskede selskabet med en indtjening, der var højere end ventet i samme periode. Fold sammen
Læs mere
Foto: HANNAH MCKAY

I årets første tre måneder realiserede selskabet en omsætning på 5,02 mia. euro. Til sammenligning lød konsensus blandt analytikerne på 5,15 mia. euro, viser estimater indsamlet af Bloomberg News.

Omsætningstallene for første kvartal ramte under det forventede hos selv den mindst optimistiske analytiker, der havde et estimat på 5,05 mia. euro.

Det ordinære driftsresultat endte i samme periode på 280 mio. euro, og indtjeningen i kvartalet var dermed noget over det forventede. Ifølge Bloomberg News havde analytikerne nemlig sat næsen op efter 194,3 mio. euro på den post.