BRFkredit nedlægger 40 job

Jyske Banks køb af BRFkredit for godt et år siden får nu den konsekvens, at en række medarbejdere bliver afskediget. 35 ansatte er allerede blevet fyret, mens der i alt nedlægges 40 stillinger.

Jyske Bank giftede sig for godt et år siden med BRF Kredit. Her er det BFR's hovedkvarter i Lyngby. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen

Sammenlægningen mellem BRFkredit og Jyske Bank i foråret 2014 betyder nu, at en række ansatte mister deres stillinger i kølvandet af en række integrationsprocesser. I alt er 40 stillinger blevet nedlagt i realkreditinstituttet BRFkredit, heraf er 35 ansatte allerede blevet fyret. Det fremgår af en meget kort meddelelse fra BRF.

Siden sammenlægningen for godt et år siden er BRFkredit Bank blevet konverteret til Bankdata, hvilket betyder, at BRFkredit Bank er blevet nedlagt som selvstændig virksomhed.

Det har hele tiden været planen, at bankkunder hos BRFkredit Bank ville blive overført til Jyske Bank, da fusionen mellem de to selskaber betød, at BRF's bankdel skulle ophøre.

BRFkredit Bank blev i 1995 oprettet som et datterselskab til BRFkredit. Banken havde det primære formål at støtte hovedselskabet i form af boliglån med særligt fokus på de sidste 20 pct. af en boligs værdi, som ikke kan placeres i et realkreditinstitut. Senere tilføjede BRFbank en række højrenteprodukter til sin portefølje.