Boxer: Ny TV-kanal er ikke en trussel

Gatekeeperen på det nye digitale TV-net frygter ikke den nye TV-kanal fra Viasat. "Det ser ud som om, at de bare kommer til at flytte rundt på deres egne seere," siger direktøren

Læs mere
Fold sammen
Når Danmarks nye TV-kanal TV 3 Puls går i luften 23. marts er det ikke noget man ryster i bukserne over hos Boxer TV, der er gatekeeper på det nye digitale TV-net.

Selvom MTG, der står bag den nye kanal, har meldt ud, at TV 3 Puls ikke vil komme i Boxers kanalpakke, frygter Boxers direktør Steen Ulf Jensen ikke, at det vil komme til at forstyrre hans forretning.

"Det ligner bare mere af det samme. Det ser ud som om, at de bare kommer til at flytte rundt på deres egne seere. Det er endnu en underholdningskanal med film, serier og sport," siger han og fortsætter:

"Det er det gamle trick med, at de sætter prisen op på de eksisterende kanaler og så flytter de rettighederne væk bagefter;" siger Steen Ulf Jensen, der hentyder til, at nogle sportsrettigheder flytter fra TV 3 til den nye TV 3 Puls.

Han føler sig ikke presset af den nye kanal, der er en del af de forskellige TV-udbyderes oprustning frem mod digitaliseringen den 1. november 2009.

"Det ser ikke ud som det bliver en kanal, som vores kunder kommer til at savne. Det er bare endnu en underholdningskanal - og dem er da altså mange af i forvejen. Det havde vi nu også regnet med, for de har gjort nøjagtig det samme i Sverige og Norge," siger Steen Ulf Jensen.

TV 3 Puls bliver blandt andet født med rettighederne til Formel 1, ligesom man vil producere et fast sportsmagasin.