Bording køber dansk leverandør af instore-løsninger

F. E. Bording har købt det danske firma Hecht, som leverer instore-løsninger til detailkæder og kædebutikskoncepter og sidste år omsatte for 30 mio. kr.

Hans Therp, der er adm. direktør i Bording. Foto: Liselotte Sabroe
Læs mere
Fold sammen

Det fremgår fredag morgen af en pressemeddelelse, hvori det også bliver oplyst, at Hecht skifter navn til Bording InStore Danmark.

»Hecht har meget stærke kompetencer inden for salg, udvikling og produktion af kreative og meget avancerede instore-løsninger.«

»Opkøbet af Hecht er et vigtigt led i vores strategi om at være markedsledende inden for højt specialiserede instore-aktiviteter, som er efterspurgte og er et marked i vækst,« forklarer Thomas Ladefoged, kommerciel direktør hos F.E. Bording, i meddelelsen.

Alle 12 medarbejdere hos Hecht fortsætter i det nye selskab - Bording InStore Danmark - der i tæt samarbejde med F.E. Bordings svenske instore-virksomhed i alt tæller knap 50 medarbejdere, som er dedikeret til instore-koncepter.

Kristian Behrens, administrerende direktør og medejer i Hecht, er sat i spidsen for den skandinaviske satsning og skal styre salget i begge Bordings instore-selskaber.

»Med det nye Bording InStore bliver vi en førende spiller i Skandinavien. Vi får nu en international enhed, der kan tilbyde vores kunder langt større muskler samt en bredere og bedre produktportefølje,« forklarer Kristian Behrens.

Med kunder som tøjfirmaet Bestseller, restaurantkæden Sunset, ejendomsmæglerkæden Home, sportskæden Sportigan med flere har Hecht i en årrække været markedsledende i Danmark inden for kædebutikskoncepter.

Hecht er etableret i 2005 af Jonas Birger-Christensen, der sammen med medejer Kristian Behrens sælger alle deres ejerandele til F.E. Bording.

/ritzau/FINANS