Bookmaker: Spil på OWs overlevelse

Har du tabt på dine aktier i OW Bunker, så kan du måske vinde noget af det tilbage ved at spille på selskabets fremtid.

Foto: Kasper Palsnov
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Flere tusinde aktionærer i oliehandelsselskabet OW Bunker risikerer at tabe, hvad de har investeret, efter at det aalborgensiske selskab torsdag har bedt om rekonstruktion ved skifteretten i Aalborg som følge af massive tab på oliehandel og en bedrageriskandale i Singapore.

Men der er nu en ny mulighed for at hente noget af det tabte tilbage - eller for at spille på OW Bunker, selvom handelen med aktien torsdag morgen blev suspederet.

Bookmakerfirmaet Bet25 har således sat to spil op på, om OW Bunker overlever indtil weekenden, eller om selskabet lykkes med en rekonstruktion.

Ifølge Bet25 er brændstofselskabet OW Bunker en saga blot, men oddset hos bookmakeren indikerer, at der er tiltro til at selskabet fortsætter i en ny udgave.

»Med egenkapitalen i OW Bunker tabt efter svindel, virker det for os desværre ikke sandsynligt at aktionærerne får reddet Danmarks tredje største selskab i dets oprindelige form. En rekonstruktion af selskabet virker derfor som det mest realistiske scenarie for OW Bunker,« skriver oddssætter hos Bet25.dk, Frederik Skov i en pressemeddelelse.

Bet25s ene OW Bunker-væddemål viser torsdag formiddag, at man får 1,5 gang sin investering igen, hvis OW Bunker er erklæret konkurs, når børsmarkedet lukker fredag kl. 17.00. Omvendt vinder man 2,4 gange indsatsen, hvis selskabet ikke er erklæret konkurs inden weekenden.

Bet25s andet spil kører på, om OW Bunker får held med en rekonstruktion. Torsdag formiddag er oddsene 1,6 på at det lykkes, og 2,4 på at det ikke sker.