Bookmaker: Nets-aktien kommer til at koste 136 kr.

Nets forventer at gå på børsen til en pris på 130-160 kr. per aktie. Og skeler man til bettingbureauet Betonfinance for at få et mere præcist bud på introprisen, ser det ud til, at den bliver i den lave ende af, hvad koncernen bag blandt andet Dankortet og Nemid meldte ud i starten af sidste uge.

Børsnotering af Nets. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hos Betonfinance giver det nemlig pengene færrest gange igen, hvis prisen på en Nets-aktie bliver 136 kr. Det kan der spilles på med odds 5,2 mandag formiddag. Næst lavest odds er der på en børsnoteringspris på 138 kr. Det kan der spilles på til odds 8,7, mens en pris på 134 kr. giver pengene 19,1 gange igen. Kommer introduktionsprisen på en Nets-aktie op på 144 kr., giver det pengene 52 gange igen.

Administrerende direktør for Betonfinance, Jeff Saul, oplyser, at der, kort efter at der er blevet åbnet for spillet mandag morgen, blandt spillerne er et forventet åbningspris på 154,60 kr., hvis man tager gennemsnittet af det, der er blevet spillet på.

»Men vi har lige netop åbnet for spillet her til morgen. Så der kommer nok et mere retvisende billede i løbet af de kommende par dage,« siger han til Ritzau Finans.

Betonfinance garanterer, at der er 11.000 kr. i puljen.

»Hvad det endelige odds bliver, kommer an på, hvad folk spiller på af forskellige udfaldsmuligheder. Så det er først, når puljen lukker, at man kan sige, hvad det endelige odds præcist bliver,« påpeger Jeff Saul.

Ifølge Nets ventes første handelsdag på børsen at blive 27. september.

»En tegning kan jo lukke, hvis den er overtegnet. Der lukker vi også for spillet,« fremhæver Jeff Saul.

I alt vil Nets udstede op til 42,3 mio. nye aktier i børsnoteringen, mens der skal sælges mellem 37,7 og 70,6 mio. eksisterende aktier, og med det valgte prisinterval vil det give selskabet en markedsværdi på mellem 26 og 32 mia. kr.