Børspoliti: Dansk firma bryder loven igen

Det danske firma Morgan European Holding ApS bryder fortsat loven ved igen at have kontaktet amerikanske investorer, som de har snydt. Det mener det amerikanske finanstilsyn.

Foto: HO / Reuters. En dansk firma er i det amerikanske finanstilsyns søgelys.
Læs mere
Fold sammen
De danske ejere af firmaet Morgan European Holding ApS, John og Marian Morgan, der bor i Florida, bryder fortsat loven ved igen at kontakte investorer, der er blevet snydt af selskabet, der også er kendt under navnet Money Talks Inc.

Det mener det amerikanske finanstilsyn Security and Exchange Commision, skriver Børsen.

Parret er blevet sagsøgt af det amerikanske finanstilsyn for at have brugt det danske selskab til at overføre investorernes mange indskudte millioner til konti, som de anklagede selv har råderet over.

Retten i Florida har forbudt de danske ejere fortsat at have kontakt med investorernes i forbindelse med indefrysningen af de midler, som var på de anklagede konti.

Men ejerne har kontaktet investorerne for at berolige dem om, at deres penge er i sikkerhed. Derfor vil finanstilsynet have parret dømt for foragt for retten, blandt andet fordi selskabet endnu ikke har tilbagebetalt investorernes penge.

Ejerne har ikke ønsket at give en kommentar til Børsen.