Boeing slår estimaterne og løfter indtjeningsforventningen

Flyproducenten Boeing kom ud af tredje kvartal med en højere indtjening end ventet, og i forbindelse med onsdagens regnskab løfter selskabet forventningerne til hele året.

Flyproducenten Boeing kom ud af tredje kvartal med en højere indtjening end ventet, og i forbindelse med onsdagens regnskab løfter selskabet forventningerne til hele året. Fold sammen
Læs mere
Foto: STEPHEN BRASHEAR

I tredje kvartal endte indtjeningen per aktie på 2,72 dollar hos Boeing, mens analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News ventede en indtjening på 2,65 dollar per aktie.

Også omsætningen overraskede positivt med en post på 24,31 mia. dollar. Til sammenligning havde analytikerne ventet en omsætning på 23,96 mia. dollar.

Den amerikanske flyproducent hæver i forbindelse med onsdagens regnskab forventningerne til hele årets indtjening. Boeing venter nu en indtjening per aktie på mellem 9,90-10,10 dollar, hvilket er en smule højere end det tidligere forventningsniveau på 9,80-10,00 dollar per aktie.

For hele 2017 venter analytikerne dog en indtjening på 10,05 dollar per aktie, så Boeing skal lande i den øvre ende af det nye interval for at tilfredsstille dem.

Forventningen til omsætningen fastholdes i regnskabet.

Boeing-aktien falder med 1 pct. i det amerikanske formarked efter rapporteringen.

/ritzau/FINANS