B&O-udstyret musikmobil

Den hører til i flokken af de helt nye Samsung-mobiler - tynd med skyd-ud tastatur og masser af musikfunktioner. Mød F330 her.

Samsung F330. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

F330 har alt, nå ja sådan næsten da. I hvert fald er den temmelig veludstyret når vi taler musik, for en musikmobil er den lige netop.

Designet er enkelt og med hurtigtaster på forsiden af mobilen. Dermed behøver man heller ikke åbne den, når man skal ind i musikmenuer og så fremdeles. Modellen er en slidermodel, hvor tastatur kører ud i bunden, som man kender fra flere andre Samsung-modeller.

Det er danske B&O der har disket op med forstærkeren, en såkaldt Ice Power digital enhed, så lyden burde være helt i orden. Udover musikdelen, har telefonen også RDS-radio. Ligesom de to andre lancerede modeller, i450 og F210, så kan også F330 genkende musik den hører i radioen. Dette svarer til Track-ID som Sony Ericsson også benytter. Musikken kan man så lytte gennem via sit trådløse stereoheadset, da telefonen også understøtter Stereo Bluetooth. Man kan også synkronisere med Windows media Player.

Man har også lagt en blogging-klient ind i F330, og sørger dermed for at brugeren kan komme på sider som You Tube, Windows Live Spaces og det meget populære Flickr.

Alt sammen foregår ved 3G-hastigheder.

Med F330 er der fokus på musik, og kameraet er da også holdt på beskedne to megapixel.

Det er muligt at sætte telefonen i ”Fly-mode”. Her får man 18 timers musikafspilning. Normalt hedder taletiden 3,3 timer, eller 300 timers standby.

Dimensionerne hedder 138 x 48 x 13,5 millimeter. F330 vejer 91 gram.

Her i oktober rammer F330 butikkerne til en vejledende udsalgspris på 2895 kroner.