Bo som kongefamilien for 16 millioner kroner

Mandag røg et danskejet vinslot i Frankrig til salg på Boliga Selvsalg for den nette sum af 16,4 millioner kroner.

Læs mere
Fold sammen

De årlige pressebriefinger med kongefamilien foran Chateaux de Cayx kan godt give et stik af misundelse i maven.

For hvem kunne ikke tænke sig at tilbringe sommeren i en liggestol med udsigt til vinmarker og et svalende slot som afbræk i eftermiddagens varmeste timer? Måske oven i købet med et glas vin fra egen produktion?

Muligheden er i hvert fald til stede.

Det skriver Boliga.dk.

Mandag røg et danskejet vinslot i Frankrig til salg på Boliga Selvsalg for den nette sum af 16,4 millioner kroner, og hvis man kan overtale sin bankrådgiver til at punge ud med et beløb i den størrelsesorden, er der luksus for alle pengene.

Privat skov og rødvin

Château La Closerie, som ejendommen hedder, er omgivet af i alt 12 hektar (120,000 kvm.) jord i Sydvestfrankrig

Slottet er placeret på en bakketop med en udsigt over fem hektar vinmark, dalen og andre vinslotte og er omgivet af i 12 hektar prydhave, privat skov, park, enge, frugthave, herunder vinmarken, hvor der årligt produceres ca. 25.000 flasker rødvin.

Der hører blandt andet swimmingpool og pool-house med udendørs sommerkøkken til, mens der indendøre er i alt 300 kvm. beboelse.

Fra to millioner kr. til 100 millioner kr.

Hvis man påtænker at købe et fransk vinslot, er der masser til salg i øjeblikket, og der er både noget til den jævne bonde og den dekadente herremand.

Priserne på de billigste ejendomme starter ofte omkring to millioner kroner, mens de dyreste ejendomme kan fås for 80-100-120 millioner kroner.

Se vinslottet her

Se flere franske vinslotte til salg her

Læs mere på Boliga.dk