BMW designer First Class på langdistancefly

Singapore Airlines har allieret sig med bilkoncernen BMW for at opgradere førsteklasses-kabinerne på selskabets langdistancefly. En investering på omkring 863 millioner kroner.

En stewardesse fra Singapore Airlines viser en af de nye førsteklasses-kabiner, som selskabet har investeret millioner i at udvikle sammen med designere fra BMW. Fold sammen
Læs mere
Foto: ROSLAN RAHMAN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Singapore Airlines vil ose af luksus. Selskabet har slået sig sammen med designere fra automobilkoncernen BMW for at opgradere kabinerne til en størrelse noget nær en coupé og til en klasse noget nær forkælelse i kampen om kunderne.

Se også Så fedt er der på 1. klasse i den ny superjumbo

I første omgang vil de nye kabiner blive installeret på otte udvalgte Boeing 777-300ER fly, men med tiden skal alle kabinerne på denne type fly opgraderes og installeres i de kommende A350-fly. Selskabet investerer næsten 150 millioner dollar - svarende til omkring 863 millioner kroner - i at opgradere kabinerne på de første otte langdistancefly.

»Denne betydelige investering i næste generations kabineprodukter understreger vores engagement i produkt-innovation og lederskab, og det viser vores tro på, at der også vil være et marked for 'premium travel' i fremtiden,« siger Mak Swee Wah, executive vice president commercial hos Singapore Airlines i en pressemeddelelse og tilføjer:

»Det er især ergonomi, komfort, bekvemmelighed og design samt vores kunders interesser og livsstil, der har været i fokus. Opgaven, vi stillede os selv og vores partnere, da vi startede, var, at gøre en god måde at flyve på endnu bedre. Det er vi sikre på, vi har gjort.«

Se også Boeing Dreamliner - velkommen om bord

Singapore Airlines har arbejdet sammen med BMW Group Designworks USA og James Park Associates i to år for at udvikle førsteklassen og opnå det resultat, der vil blive præsenteret på ruterne mellem London og Singapore i løbet af september måned.

Og Singapore Airlines er også i gang med at opgradere deres Boeing 777-200ER fly, som flyver mellem Singapore og København, skriver check-in.dk. De nye kabiner her vil blive præsenteret i Københavns Lufthavn i begyndelse af august måned.