Bliv Alexandras nye nabo for 5,5 mio. kr.

Man skal have styr på sine dus’er og Des’er, hvis man vælger at købe villalejlighed på Svanemøllevej 13 i København.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Boligen, der kom til salg for tre uger siden, ligger nemlig lige ved siden af grevinde Alexandras luksusvilla i udkants-Østerbro i København, og det kan derfor være en god idé at træne lidt i tiltaleformerne, når man banker på for at låne en kop sukker eller en haveslange.

Naboskabet med grevinden koster 5,5 millioner kroner, hvilket giver adgang til en villalejlighed på 122 kvadratmeter på anden sal, adgang til egen have og 750 meter til Svanemøllen Strand.

Solgt af Jan Fog
Alexandra flyttede i 2005 ind i naboejendommen, et hvidt palæ på 269 kvadratmeter, efter hun var blevet separeret fra Prins Joachim i 2004 og skilt året efter.

Den nu afdøde ejendomsmægler Jan Fog stod for salget af villaen, der blev købt for 7.250.000 kongelige kroner. I dag er ejendommen vurderet til 9.650.000 kr.

Overtog huset kvit og frit
Køberen af huset var ikke var ikke grevinde Alexandra, men derimod selskabet Svanemøllevej 15 ApS, som på daværende tidspunkt var ejet af Prins Joachim. Året efter overtog Alexandra huset kvit og frit som en del af ægtepagten med Prins Joachim. Hun bor nu i pragtboligen med sin nuværende mand, Martin Jørgensen, som hun blev gift med i 2007.

Se naboboligen her

Følg med på Boliga.dk