Bladkiosken.dk i partnerskab med Freeway

Kan du huske randrusianeren og silkeborgenseren fra Kristelig Fagbevægelse, der i protest mod de dyre, udenlandske magasiner startede bladkiosken.dk?

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den ene herre har nu valgt at sige jobbet op og hellige sig forretningen, der forventes at vokse til minimum dobbelt størrelse i år.

Bladkiosken.dk havde 4405 abonnenter sidste år – lidt mindre end forventet – men i år skal særligt samarbejdet med Freeway som minimum tiltrække 10.000 nye abonnenter:

"Vi snakker to til tre gange så meget i år, så vi lander muligvis på en omsætning på 1,5 mio. kroner. Men det er først nu, vi går ud på deres site, så det kan også være, at det bliver meget mere."

Det siger randrusianeren Andreas Dirksen, direktør for Bladkoisken.dk og den af de to stiftere, der har sagt sit job op. Kollegaen og den anden stifter, Kurt Sørensen, er stadig med på vognen, men har dog stadig et fast arbejde ved siden af.

Freeway bag Dating.dk

Samarbejdspartneren Freeway er en privat virksomhed, der beskæftiger 20 ansatte og driver, ejer og udvikler en række websites og portaler. Overskuddet før skat lå på 21,1 mio. kroner i 2006 og forventes at lande på 30 mio. kroner i 2007.

Hjertebarnet er kæresteportalen Dating.dk, som er årsagen til Freeways opståen og succes i dag. Freeways sites tiltrækker ugentligt omkring 800.000 brugere.

Og det er netop Freeways brugere, der særligt er orienteret mod livsstil, som Bladkiosken.dk gerne vil have fat på.

Kan vingerne bære?

"I starten var det fantastisk, når der kom en ordre. Glæden ved at få en ide, skabe den og se, hvordan den udviklede sig, men det sidste års tid, har jeg været tvunget til at træffe et valg," siger Andreas Dirksen og fortsætter:

"Derfor var det næsten en gave, at Freeway henvendte sig om samarbejde. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har truffet det rigtige valg. Jeg har brændt for det i seks år. Nu har jeg muligheden for at se, om vingerne kan bærer."