Blackrock løfter overskuddet 32 pct.

Verdens største kapitalforvalter, Blackrock, har løftet overskuddet med 32 pct. i andet kvartal i forhold til samme periode 2012, godt hjulpet på vej af et aktiemarked i bedring, der har forbedret fondens indtægter fra gebyrer.

Ifølge Blacrocks administrerende direktør, Laurence D. Fink, har Blackrock potentiale til at øge sine aktiver med 5 pct. om året ved at skabe nye børshandlede fonde. Fold sammen
Læs mere
Foto: SHANNON STAPLETON
Omsætningen endte på 2,48 mia. dollar, en smule mindre end analytikernes estimat på 2,49 mia. dollar. Det skriver Bloomberg News.

Det opvejes dog af det justerede nettoresultat, der endte på 729 mio. dollar svarende til et justeret resultat pr. aktie på 4,19 dollar. Analytikerne havde forventet et nettoresultat på 659 mio. dollar, svarende til et justeret resultat pr. aktie på 3,81 dollar.

Blackrocks samlede aktiver er steget 8,3 pct. i forhold til andet kvartal af 2012, og udgør nu 3860 milliarder dollar. Aktivernes omfang er dog faldet 2 pct. i forhold til første kvartal af 2013.

Ifølge Blacrocks administrerende direktør, Laurence D. Fink, har Blackrock potentiale til at øge sine aktiver med 5 pct. om året ved at skabe nye børshandlede fonde, der skal leve op til kundernes behov og udvide udbredelsen blandt almindelige investorer, skriver Bloomberg News.