Bjarke Ingels træder et skridt tilbage – overlader formandspost til New York-baseret dansker

Stjernearkitekten Bjarke Ingels overdrager formandsposten i Bjarke Ingels Group (BIG) til managementkonsulent og partner i Red Associates Christian Madsbjerg.

Bjarke Ingels træder et skridt tilbage i ledelsen af arkitektvirksomheden Bjarke Ingels Group (BIG). Fold sammen
Læs mere
Foto: Sofie Mathiassen

Formandsposten i Bjarke Ingels Group (BIG) har skiftet hænder. I sommer overdrog stifter og arkitekt Bjarke Ingels formandsposten til Christian Madsbjerg, der allerede sad i bestyrelsen for arkitektfirmaet.

Bjarke Ingels fortsætter selv som næstformand for bestyrelsen og træder altså dermed et skridt tilbage i ledelsen af virksomheden. Det fremgår af selskabsregistret under Erhvervsstyrelsen.

Christian Madsbjerg, der er bosat i New York, er managementkonsulent og medstifter af konsulentvirksomheden Red Associates, der ifølge Christian Madsbjergs hjemmeside har kontorer i New York, København, London og Paris.

Christian Madsbjerg er også medlem af bestyrelsen for møbelproducenten Fritz Hansen, der producerer ikoniske møbler som Svanen og Ægget.

BIG, der åbnede kontor i New York i 2011, offentliggør ikke omsætningstal, men ifølge det seneste regnskab havde virksomheden i 2019 et bruttoresultat på 215 mio. kr. og et resultat før skat på næsten 100 mio. kr.