Billy’s Billing

Toke Kruse

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Som iværksætter handler det om at gå »all in« og være den bedste på sit felt. Den disciplin savner iværksætteren Toke Kruse hos flere iværksættere. Selv er han medstifter af og direktør iBilly’s Billing, der står bag det internetbaserede regnskabsprogram af samme navn. Han har ogsp skrevet to bøger om iværksætteri med afsæt i de ti år, han har været iværksætter.

»Problemet med mange iværksættere er, at de ikke går »all in«, og at de tænker for småt. De lancerer et produkt, hvor der ikke ligger en klar forretningsstrategi, som definerer, hvordan de tjener penge. Og til sidst glemmer de at fokusere på salg og markedsføring i håbet om, at deres produkt sælger sig selv. Sådan hænger verden ikke sammen,« lyder det fra Toke Kruse, der, som han selv beskriver det, kan fristes til at sige, at ens succes afhænger af ens skrivebords størrelse, og hvor højt man tør at sætte overlæggeren.

»For ja, det kan jo være, at man slår fejl. Er man så klar til at rejse sig efter nederlaget? Den kloge dørsælger siger, at for hver gang han bliver afvist i døren, er der en mindre kunde han skal gå forgæves til!«.

Oplev Toke Kruse, der taler på messen Iværk&Vækst lørdag kl. 12.30 på »Inspirationsscenen«.